<button id="d4xpu"></button>

 • <button id="d4xpu"><object id="d4xpu"><menuitem id="d4xpu"></menuitem></object></button>
   1. Cn

    Mobile Phone: +86 18361445350

    Products
    Products

    Key Words: Laser Cutter PlywoodLaser Engraving MachineLaser Rust RemovalHandheld Laser Welder

    Home > Products > Laser Welding

    laser lasapparaat

    Betaalbare laserlassers Groothandel laserlasmachine Leveranciers

    Handheld laserlasmachine heeft de voordelen van eenvoudige bediening, mooie lasnaad, hoge lassnelheid en geen verbruiksartikelen. Het kan worden gebruikt voor het lassen van verschillende metalen platen en buizen: zoals roestvrijstalen platen, ijzeren platen, gegalvaniseerde platen en CS-platen, aluminiumplaten, messingplaten, andere metalen platen en buizen.

    +86 18361445350

    wmb@chanxan.com

    • Product Description
    • Product Characteristics
    • Performance Parameter
    • Application Field

    Raising Productivity and Competitiveness with Chanxan Handheld Laser Welder

    Raising Productivity and Competitiveness with Chanxan Handheld Laser Welder

    Raising Productivity and Competitiveness with Chanxan Handheld Laser Welder


    Het vervangen van de oude thermische lassystemen door een handlaspistool vereenvoudigt niet alleen het lassen van mallen, reclamefiguren, keukengerei, deuren en ramen, enz. van kleine lichte werkstukken tot grote volumineuze objecten die moeilijk te verplaatsen zijn, zoals roestvrijstalen silo's, roestvrijstalen spiraalvormige luchtkanalen, schoorsteenpijpen, automatische stalen varkensvoeders, bijna geen maatbeperkingen, wat aangeeft dat het traditionele lassen van elektrisch lassen, argon booglassen ed wordt definitief vervangen door fiberlaserlassen.


    De draagbare laserlasmachines voor metalen, uitgerust met een onafhankelijk ontwikkelde wiebellaskop of een gemeenschappelijke laskop, verbeteren de verbindingssterkte en kwaliteit van het lassen aanzienlijk en verkrijgen een betere lasvormbaarheid. Alle producten realiseren puntlassen, rechte naadlassen, overlaplassen, omtreklassen en lassen van elk spoor. En u kunt ook lasdraad toevoegen. Vergeleken met traditioneel argonbooglassen wordt het rendement met meer dan 50% verhoogd.


    Raising Productivity and Competitiveness with Chanxan Handheld Laser Welder


    Chanxan LW-1500 is de beste handheld laserlasmachine met fiberlaser. Het helpt fabrikanten om veelvoorkomende uitdagingen op het gebied van laserlassen te overwinnen. Van het lassen van sterk reflecterende metalen zoals aluminium en koper tot het lassen van ongelijke metalen, lineair verbindingspatroon tot cirkelvormig verbindingspatroon, autogeen lassen tot additief lassen, deze laskop is klaar voor de uitdaging. Het helpt bij het compenseren van spleetvariatie en andere problemen en inconsistenties in de gewrichtsgeometrie.


    Handlaserlasapparaat voor metalen    Raising Productivity and Competitiveness with Chanxan Handheld Laser Welder
    Applications

    Subscriber:laser lasapparaat

    Name

    Tel

    Email

    CAPTCHA

    亚洲AV永久无码青青草原